Over

Breure & Janssen bieden een totaaloplossing omdat ontwerp niet stopt bij de buitenkant of de binnenkant, bij groot of klein. Alles staat met elkaar in verbinding.

Door de brede oriëntatie en expertise van Breure & Janssen op ontwerptechnisch en bouwkundig gebied realiseren zij veelal de projecten als totaal. Hierdoor hoeft de opdrachtgever maar een partij in te schakelen. 

Breure & Janssen bestaat uit Bas Breure (interieurarchitect / bouwkundig ontwerper) en Maarten Janssen, (bouwkundig ingenieur), gedreven ondernemers met een ruime ervaring. Kenmerk van het bedrijf is originaliteit, no-nonsense, recht door zee en transparant. Tevens werken zij samen met een vast team van specialisten op het gebied van onder andere, constructie, bouwfysica, styling. 

Voor het ontwerp van uw nieuwbouw, verbouw en interieur, haalbaarheidsonderzoeken, technische uitwerkingen, vergunningsaanvragen, bestekken en offerteaanvragen kun u terecht bij Breure& Janssen.

Tevens kunt u gebruik maken van de toegevoegde waarde op het gebied van (bouw)begeleiding ten behoeve van de uiteindelijke realisatie van uw project.
Breure & Janssen is een flexibele, multi-inzetbare onderneming voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Zij bieden een financieel aantrekkelijke totaaloplossing voor iedere opdrachtgever.